Test your New Year's information, from Times Square ball drops to school football bowls

New Year's,information,Square,ball,school,football bowls
Test your New Year's information, from Times Square ball drops to school football bowls

Test your New Year's information, from Times Square ball drops to school football bowls

Glad New Year!

The test beneath, from the Ashbrook Center at Ashland University in Ashland, Ohio, will test your insight into key noteworthy occasions and customs attached to New Year's Eve and New Year's Day.

1. What well known presidential report was settled on Jan. 1, 1863?

A. Liberation Proclamation

B. Incredible Society Speech

C. Louisiana Purchase Treaty

D. Gettysburg Address
New Year's,information,Square,ball,school,football bowls
Test your New Year's information, from Times Square ball drops to school football bowls

2. In what year did the primary New Year's Eve ball drop at 12 PM in Times Square in New York City?

A. 1902

B. 1907

C. 1911

D. 1913

 

3. Since the principal year, there have been just two years that the ball wasn't dropped. What were those years, and what was the explanation?

A. 1915 and 1916 as a result of World War I

B. 1929 and 1930 on account of the Great Depression

C. 1942 and 1943 as a result of World War II

D. 2001 and 2002 due to 9/11

 

4. What verifiable figure is credited with saying, "Be at war with your indecencies, content with your neighbors, and let each new year discover you a superior man."

A. Samuel Adams

B. William Penn

C. Benjamin Franklin

D. Thomas Jefferson

 

5. Which previous leader of the Federal Bureau of Investigation was conceived on Jan. 1?

A. Robert Mueller

B. J. Edgar Hoover

C. Stanley Finch

D. Louis Patrick

 

6. What significant New York site opened on Jan. 1, 1892?

A. Statue of Liberty

B. Domain State Building

C. Fabulous Central station

D. Ellis Island

 

7. The expression "Joined Nations" was begat on Jan. 1 by what president and in what year?

A. Herbert Hoover in 1933

B. Franklin D. Roosevelt in 1942

C. Harry S. Truman in 1945

D. Dwight D. Eisenhower in 1954

 

8. Which military uncommon activities power appeared on Jan. 1, 1962?

A. Naval force SEALS

B. Armed force Rangers

C. Green Berets

D. Marine Raiders

 

9. Which of the accompanying New Year's Day school football "bowls" is the most seasoned of the bowl games?

A. Sugar Bowl

B. Citrus Bowl

C. Rose Bowl

D. Outback Bowl

 

10. What tune is most intently connected with celebrating the new year?

A. "Bottoms Up"
B. "What Are You Doing New Year's Eve?"
C. "We should Start the New Year Right"
D. "Days of yore"


Answers: 1-A; 2-B; 3-C; 4-C; 5-B; 6-D; 7-B; 8-A; 9-C; 10-D

Read Also:

Post a Comment